UIT VOORRAAD LEVERBAAR
en daarom extra voordelig!

Acties: Bekijk onze lentedeals!

Bij ons rijdt u deze lente wel heel lekker weg. Stapt u in een nieuwe e:Ny1 Limited Edition, dan verdubbelen wij uw SEPP subsidie met € 2.950. Zo kan uw totale voordeel oplopen tot wel € 5.900! Een maatje groter of liever hybride rijden? Veel meer Honda modellen genieten nu van voorjaars voordeel.

Dus kom snel langs en ontdek alle lentedeals (acties zijn deze maand nog geldig).

 

Kies de e:Ny1 en wij verdubbelen (!) uw € 2.950 SEPP subsidie

Hij maakt indruk met zijn gedurfde design, sportieve prestaties, eersteklas comfort en bereik tot wel 412 km (WLTP). Deze 100% elektrische e:Ny1 is als Limited Edition extra voordelig en uitgerust met veel extra’s.

Proefrit aanvragen in een Honda e:Ny1

 

Of rijd de nieuwe CR-V met € 1.000 voorraad voordeel

Ongekend comfort, luxe en met de bekroonde hybride aandrijflijn die zichzelf tijdens het rijden oplaadt. De CR-V combineert feilloos technische en sportieve prestaties met veiligheid en innovatieve rijhulpsystemen.

Proefrit aanvragen in een Honda CR-V

 

Ook de HR-V is € 2.000 voordeliger

Een auto die ideaal past bij een veelzijdige levensstijl hoeft niet duur te zijn. De HR-V: Compleet, ruim en altijd verbonden. Geniet nu direct van alle geweldige rijeigenschappen van dit model.

Proefrit aanvragen in een Honda HR-V

 

Voor wie niet kan kiezen: De ZR-V nu met € 2.500 voordeel

Dit is de SUV die de kloof overbrugt tussen de HR-V en de CR-V. Krachtige uitstraling vanbuiten. Modern en comfortabel vanbinnen. Een ideale SUV voor iedereen met een drukke, actieve levensstijl.

Proefrit aanvragen in een Honda ZR-V

 

Voor de liefhebbers: Nu ook de Jazz met €600 voordeel

De Honda Jazz is een compacte hatchback met een modern design, efficiënte prestaties en een slim interieur. Ideaal voor stadsrijden, met flexibele zit- en opbergruimte en geavanceerde veiligheidsfuncties.

Proefrit aanvragen in een Honda Jazz

 

Maak een proefrit
Wil u meer weten over deze lentedeals? Kom langs in onze showroom en maak een proefrit. We staan voor u klaar!