Honda Verhagen Deals

Bekijk onze deals!

Maak jouw Honda zomerklaar

Waar jouw Honda je ook heenbrengt deze zomer, met onze check weet je zeker dat hij er helemaal klaar voor is. Voor slechts €19,95 wordt je auto gecheckt op de belangrijkste punten én ontvang je gratis een Dopper-fles. Deze actie loopt vanaf 1 juni t/m 30 juni 2024 en zolang de voorraad strekt.

 

Kies de e:Ny1 en wij verdubbelen (!) uw € 2.950 SEPP subsidie

Hij maakt indruk met zijn gedurfde design, sportieve prestaties, eersteklas comfort en bereik tot wel 412 km (WLTP). Deze 100% elektrische e:Ny1 is als Limited Edition extra voordelig en uitgerust met veel extra’s.

Proefrit aanvragen in een Honda e:Ny1

 

Of rijd de nieuwe CR-V met € 1.000 registratiepremie

Ongekend comfort, luxe en met de bekroonde hybride aandrijflijn die zichzelf tijdens het rijden oplaadt. De CR-V combineert feilloos technische en sportieve prestaties met veiligheid en innovatieve rijhulpsystemen.

Proefrit aanvragen in een Honda CR-V

 

Ook de HR-V is € 2.500 voordeliger

Een auto die ideaal past bij een veelzijdige levensstijl hoeft niet duur te zijn. De HR-V: Compleet, ruim en altijd verbonden. Geniet nu direct van alle geweldige rijeigenschappen van dit model.

Proefrit aanvragen in een Honda HR-V

 

Voor wie niet kan kiezen: De ZR-V nu met € 3.600 voordeel

Dit is de SUV die de kloof overbrugt tussen de HR-V en de CR-V. Krachtige uitstraling vanbuiten. Modern en comfortabel vanbinnen. Een ideale SUV voor iedereen met een drukke, actieve levensstijl.

Proefrit aanvragen in een Honda ZR-V

 

Maak een proefrit
Wil u meer weten over deze lentedeals? Kom langs in onze showroom en maak een proefrit. We staan voor u klaar!

 

Acties zijn geldig indien auto uiterlijk 30 juni 2024 wordt geregistreerd. Prijzen onder voorbehoud van typfouten.