Aircoservice bij Honda Verhagen in Rotterdam-Zuid

Nare lucht in de auto? Willen de ruiten niet ontwasemen? Wordt het niet koel? Hoort u een schrapend geluid? Hoog tijd voor een aircoservice. Plan vandaag nog een afspraak in voor onderhoud aan uw airco bij Honda Verhagen in Rotterdam-Zuid.

  • Officiële Honda-werkplaats
  • Alle merken welkom
  • Voor bijvullen, reinigen en repareren

Direct aircoservice inplannen

Contactgegevens

Honda Verhagen
Driemanssteeweg 698
3084 CB Rotterdam
E: info@honda-verhagen.nl

Routebeschrijving

Komt u vanuit het noorden? Volg dan de Zuiderparkweg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Daarna gaat u direct links (u bevindt zich nu op de Driemanssteeweg) en dan direct rechts. U vindt aan uw rechterhand de ingang van ons terrein.

Komt u vanuit het zuiden? Volg dan de Zuiderparkweg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Daarna gaat u direct links (u bevindt zich nu op de Driemanssteeweg) en dan direct rechts. U vindt aan uw rechterhand de ingang van ons terrein.

Airco bijvullen

De airco van een auto is een gesloten systeem. Toch ontsnapt er een klein beetje koudemiddel. Ongeveer 10% per jaar. Daarom moet het aircosysteem van uw auto eens in de zoveel tijd bijgevuld worden. Wordt de airco niet meer goed koud? Dan zit er waarschijnlijk te weinig koudemiddel in het systeem. Let op: te lang doorrijden met een te laag niveau koudemiddel kan zorgen voor schade aan het systeem. Ons advies is om elke twee jaar een aircoservice uit te laten voeren.

Airco reinigen

Komt er een nare lucht uit de airco? Dan is het hoog tijd om de airco te laten reinigen. De natte delen van het aircosysteem zijn een ware broedplaats voor bacteriën. Op een gegeven moment verspreiden deze een nare geur. Gelukkig is dat gemakkelijk op te lossen met een reiniging.

Airco repareren

Soms zijn de problemen helaas niet op te lossen met een aircoservice. Bijvoorbeeld wanneer de compressor of verdamper defect zijn geraakt. Gelukkig voeren we ook deze werkzaamheden vakkundig voor u uit.

Direct aircoservice inplannen

Over Honda Verhagen in Rotterdam

Honda Verhagen is al sinds 1972 de Honda-dealer voor Rotterdam en omgeving. We hebben op verschillende locaties door de stad gezeten, waaronder de Boezemsingel, Noordplein en de Baarlandhof. In 2010 werd ons splinternieuwe pand aan de Driemanssteeweg 698 in Charlois geopend, waar we tot op de dag van vandaag gevestigd zijn.

Het was destijds een van de modernste Honda-vestigingen van Europa. In de daaropvolgende jaren bleven we investeren in onze werkplaats. Daarom bent u niet alleen voor onderhoud of een aircoservice welkom, maar ook voor meer complexe reparaties en ruitschade.

Terug naar onderhoud & service