Autogarage Honda Verhagen in Rotterdam-Zuid

Onderhoud nodig of ruitschade melden? Plan eenvoudig een afspraak in bij Honda Verhagen in Rotterdam-Zuid. Onze garage beschikt over de juiste apparatuur voor alle automerken. Van regulier onderhoud en APK, tot ingrijpende reparaties en ruitschade.

  • Officiële Honda-werkplaats
  • Alle merken welkom
  • Gratis apk bij onderhoudsbeurt
  • Ook voor ruitschade
  • Beoordeling van 4,6 uit 5

Direct een afspraak maken

Contactgegevens

Honda Verhagen
Driemanssteeweg 698
3084 CB Rotterdam
E: info@honda-verhagen.nl

Soorten onderhoud bij garage Honda Verhagen

Voor onderhoud aan uw auto heeft u maar een adres in Rotterdam-Zuid nodig. Lekke band, schade aan de uitlaat of een lege accu? Voor veel van deze problemen kunt u zonder afspraak bij ons terecht.

Regulier onderhoud

De meeste auto’s hebben elk jaar of elke 20.000-30.000 km een onderhoudsbeurt nodig. Deze onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat uw auto goed blijft functioneren.

Honda Budget Service

Rijdt u in een Honda van 5 jaar of ouder? Dan komt deze in aanmerking voor onze Honda Budget Service. Dat is onderhoud met de kwaliteit van Honda Verhagen, maar dan voordeliger.

Apk-keuring

Is het weer tijd voor de apk van uw auto? Plan deze dan gemakkelijk online in. Dit kan al twee maanden voor de vervaldatum, zonder dat de nieuwe vervaldatum vervroegd wordt. Laat u ook een onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan is de apk helemaal gratis. Meer over de apk >

Ruitschade

Een sterretje of barst in uw ruit? Blijf er niet mee rondrijden maar bel ons. Wij repareren of vervangen de ruit zo snel mogelijk zodat u weer veilig de weg op kunt. Nu ruitschade? Bel direct 010 261 5804. Meer over ruitschade >

Bandenservice

Tijd voor winter- of zomerbanden? Of zijn de banden aan vervanging toe? Laat uw banden vakkundig en snel wisselen. Bij Honda Verhagen adviseren we u graag over de juiste type banden: zomerbanden, winterbanden of all-seasen? Meer over bandenservice >

Aircoservice

Ook de airco van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Meestal merkt u het wel als het zover is. De auto wordt bijvoorbeeld niet meer lekker koel in de zomer, de ruiten ontwasemen niet snel genoeg of er komt een nare geur uit de airco. Bij Honda Verhagen reinigen, vullen en repareren we airco’s. Meer over aircoservice >

Pechhulp voor Honda-rijders

Speciaal voor Honda-rijders hebben we een speciale pechhulp met de naam Honda Assistance. Bij elke nieuw gekochte Honda (vanaf 1 januari 2012) ontvangt u gratis 5 jaar lang Honda Assistance. Wilt u nog langer gebruikmaken van deze pechhulp, of heeft u een tweedehands Honda? Dan ontvangt u Honda Assistance gratis wanneer u al het onderhoud bij Honda Verhagen uit laat voeren. Meer over Honda Assistance >

Direct een afspraak maken

Routebeschrijving

Komt u vanuit het noorden? Volg dan de Zuiderparkweg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Daarna gaat u direct links (u bevindt zich nu op de Driemanssteeweg) en dan direct rechts. U vindt aan uw rechterhand de ingang van ons terrein.

Komt u vanuit het zuiden? Volg dan de Zuiderparkweg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Daarna gaat u direct links (u bevindt zich nu op de Driemanssteeweg) en dan direct rechts. U vindt aan uw rechterhand de ingang van ons terrein.

Over Honda Verhagen in Rotterdam-Zuid

Honda Verhagen is al sinds 1972 de Honda-dealer voor Rotterdam en omgeving. We hebben op verschillende locaties door de stad gezeten, waaronder de Boezemsingel, Noordplein en de Baarlandhof. In 2010 werd ons splinternieuwe pand aan de Driemanssteeweg 698 in Charlois geopend, waar we tot op de dag van vandaag gevestigd zijn.

Het was destijds een van de modernste Honda-vestigingen van Europa. In de daaropvolgende jaren bleven we investeren in onze werkplaats. Daarom bent u niet alleen voor onderhoud of apk welkom, maar ook voor meer complexe reparaties en ruitschades. Uiteraard is uw Honda in goede handen bij ons. Maar ook andere merken zijn meer dan welkom. Onze monteurs beschikken hiervoor over de juiste apparatuur en kennis.

team van honda verhagen

Direct een afspraak maken