Honda Verhagen is BOVAG-autobedrijf

Honda Verhagen is aangesloten bij de BOVAG, en dat heeft meerdere voordelen voor u als klant. Hieronder leest u welke voordelen dat zijn.

Garantie op reparatie en onderhoud

De BOVAG hanteert strenge kwaliteitseisen als het gaat om reparatie en onderhoud. Als wij uw auto onderhouden of repareren, mag u dus verwachten dat we dat met de grootste zorg doen. U ontvangt dan ook altijd 6 maanden garantie. Zowel op de onderdelen als op de arbeid.

BOVAG-afleverpakket bij occasions

Bij alle occasions van Honda Verhagen heeft u de optie om het BOVAG-afleverpakket af te nemen. Met dit pakket nemen we alle onzekerheden die u mogelijk heeft voor u weg. Het pakket bestaat uit:

1. Onderhoudsbeurt volgens schema

Voor aflevering voeren we een onderhoudsbeurt uit aan uw nieuwe auto. Wel zo prettig. U hoeft de eerst tijd dus niet naar de garage. Bij de meeste auto’s hoeft u pas weer na een jaar of na 20.000 km weer een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

2. Controle op 100 punten

Om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt, controleren we uw auto op 100 punten. We kijken onder andere naar de werking en de status van de accu, de ruitenwissers, remmen, banden, versnellingsbak, vloeistoffen en leidingen. Daarnaast controleren we of alles aanwezig is, zoals beide sleutels, instructieboekjes, kentekenbewijzen en de opties zoals die in de advertentie omschreven zijn.

3. Poetsbeurt voor aflevering

Een nieuwe auto moet natuurlijk fonkelen alsof hij net uit de fabriek komt rijden. Daarom geven we de auto een grondige poetsbeurt. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het geeft ook een langdurige bescherming van de lak.

4. 14 dagen omruilgarantie

We hopen het natuurlijk niet, maar het kan voorkomen dat de auto die u heeft gekocht, toch niet helemaal bevalt. In dat geval zit u helemaal goed met het BOVAG-afleverpakket. U mag uw auto binnen 14 dagen omruilen voor een andere occasion. Helemaal kosteloos.

5. 1 jaar pechhulp

Er kan altijd iets gebeuren onderweg. Bijvoorbeeld een lekke band. Dankzij de pechhulp bent u zo weer op weg. Deze pechhulp is ook geldig in uw eigen woonplaats én in heel Europa. Wel zo prettig voor wanneer u op vakantie bent.

6. Nieuwe apk

Uw auto wordt afgeleverd met een nieuwe apk. Daar heeft u de komende tijd geen omkijken naar. U bent verzekerd van een veilige auto.

7. Halve tank brandstof

Koopt u een auto met brandstofmotor, dan zorgen we ervoor dat de tank in ieder geval halfvol zit. Genoeg voor de eerste ritten in uw nieuwe auto.

8. Gratis vervangend vervoer bij reparatie

Mocht uw auto toe zijn aan een reparatie, dan stellen we zonder meerprijs een leenauto aan u beschikbaar. Zo blijft u te allen tijde mobiel.

9. 12 maanden BOVAG-garantie

We doen er alles aan om een goede auto af te leveren. Toch kan het gebeuren dat er een keer iets misgaat. Dan bent u verzekerd van herstel dankzij de BOVAG-garantie van 12 maanden.

Kortom: een BOVAG-bedrijf biedt u meer zekerheid en bescherming bij de aanschaf van een occasion, en bij onderhoud en reparatie aan uw auto.

het logo van bovag. honda verhagen is bovag-autobedrijf

Bekijk onze occasions