Ruitschade herstel bij Honda Verhagen in Rotterdam-Zuid

Een sterretje of een flinke barst in de ruit? Laat de autoruit van uw Honda vakkundig en snel vervangen of herstellen bij Honda Verhagen in Rotterdam-Zuid. Plan vandaag nog een afspraak in of bel ons.

  • Uitsluitend voor Honda’s
  • Meestal geen eigen risico
  • Kalibratie veiligheidssystemen
  • 1 jaar garantie op reparatie
  • Verzekerd bij Actua? Dan handelen wij de administratie af

Bel direct 010-2615804 Afspraak inplannen

Contactgegevens

Honda Verhagen
Driemanssteeweg 698
3084 CB Rotterdam
E: info@honda-verhagen.nl

Ruit vervangen

Is de ruit ingeslagen, of zit er een flinke barst in? Dan is het helaas niet anders dan de ruit te vervangen. Wel zo veilig. Gelukkig doen we dat bij Honda Verhagen snel en vakkundig. Bent u WA-plus of allrisk verzekerd? Dan betaalt u meestal niets. Bent u verzekerd bij Actua, dan handelen wij de administratie rechtstreeks af. U heeft een jaar garantie op de nieuwe ruit.

Ruitreparatie

Een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. Gelukkig is een sterretje vaak nog te repareren. De ruit hoeft dus niet vervangen te worden. Prettig als u niet verzekerd bent voor ruitschade, want deze reparatie is stukken voordeliger dan vervangen. Ook als u wel verzekerd bent tegen ruitschade, is reparatie prettig. Het repareren van een sterretje kost slechts een half uur. U heeft een jaar garantie op de herstelwerkzaamheden.

Kalibratie veiligheidssystemen

Steeds meer auto’s beschikken over veiligheidssystemen die de omgeving voor u in de gaten houden. Denk aan lane keep assist en de automatische noodrem. De sensoren en camera’s van deze systemen zitten meestal achter de voorruit verstopt. Na het vervangen van de voorruit, moeten deze systemen gekalibreerd worden, zodat ze weer naar behoren werken. Bij Honda Verhagen doen we dit met officiële apparatuur.

Routebeschrijving

Komt u vanuit het noorden? Volg dan de Zuiderparkweg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Daarna gaat u direct links (u bevindt zich nu op de Driemanssteeweg) en dan direct rechts. U vindt aan uw rechterhand de ingang van ons terrein.

Komt u vanuit het zuiden? Volg dan de Zuiderparkweg tot aan de rotonde. Op de rotonde neemt u de derde afslag. Daarna gaat u direct links (u bevindt zich nu op de Driemanssteeweg) en dan direct rechts. U vindt aan uw rechterhand de ingang van ons terrein.

Veelgestelde vragen over ruitschade

Hoelang duurt het repareren van een sterretje?

Ongeveer een half uur. Drink gerust een kopje koffie of thee in onze showroom.

Ik ben niet verzekerd tegen ruitschade. Wat zijn de kosten voor het repareren van een sterretje?

Het repareren van een sterretje kost € 90,75,- inclusief btw. Bent u wel verzekerd, dan kost het u meestal niets.

Handelen jullie de administratie voor mij af?

Alleen wanneer u verzekerd bent bij Actua. Is dat het geval, dan handelen we alle administratie voor u af.

Kan ik met alle automerken bij jullie terecht?

Voor onderhoud wel, maar ruitherstel doen we uitsluitend voor Honda’s.

Blijft de fabrieksgarantie geldig?

Ja, de fabrieksgarantie op uw Honda blijft geldig. Bij Honda Verhagen werken we uitsluitend met originele onderdelen van Honda. Bij vervanging of reparatie ontvangt u een jaar garantie.

Kalibreren jullie de veiligheidssystemen van mijn Honda?

Ja. Achter de voorruit zitten vaak meerdere camera’s en sensoren voor de veiligheidssystemen van uw Honda. Na het vervangen van de voorruit, moeten deze gekalibreerd worden. Dan weten we zeker dat ze weer perfect functioneren.

Bel direct 010-2615804 Afspraak inplannen

Over Honda Verhagen in Rotterdam

Honda Verhagen is al sinds 1972 de Honda-dealer voor Rotterdam en omgeving. We hebben op verschillende locaties door de stad gezeten, waaronder de Boezemsingel, Noordplein en de Baarlandhof. In 2010 werd ons splinternieuwe pand aan de Driemanssteeweg 698 in Charlois geopend, waar we tot op de dag van vandaag gevestigd zijn.

Het was destijds een van de modernste Honda-vestigingen van Europa. In de daaropvolgende jaren bleven we investeren in onze werkplaats. Daarom bent u niet alleen voor onderhoud of aircoservice welkom, maar ook voor meer complexe reparaties en ruitschade.

< Terug naar onderhoud & service