Honda Civic e:HEV

Vanaf € 42.465

  • Betrouwbaarheid

  • Brandstofefficiëntie
  • Sportieve prestaties en handling

Multistuurwiel

Digitaal dashboard

Bose Hi-Fi

Uiterlijk

Sportieve grille

Uit de sportieve grille met gaasstructuur spreken overduidelijk de sportieve ambities van de nieuwe Civic.

Opvallende velgen

Speciaal ontworpen 18” lichtmetalen velgen om het sportieve karakter van deze geavanceerde hybride compleet te maken.

Fastback look

De strakke lijnen in combinatie met de aflopende daklijn zorgen voor een slanke fastback-look die ieders aandacht trekt.

Interieur

Hoge kwaliteit

De afwerking in het ruimtelijke interieur is van hoge kwaliteit, net als de gebruikte materialen.

Ergonomische zithouding

De nieuwe Body Stabilising-voorstoelen met perfecte zijdelingse steun laten u fris en fit op uw bestemming aankomen.

Bredere voorruit

De nieuwe Civic heeft een bredere voorruit voor uitstekend zicht rondom en een ruimer gevoel van openheid.

Panoramisch dak

Het glazen panoramadak vult het interieur met licht en brengt u optimaal in contact met de buitenwereld.

Digitaal display

Het 10,2” digitale display vóór u toont in een oogopslag alle belangrijke en gewenste informatie. Te bedienen via het multifunctionele stuurwiel.

Infotainmentsysteem

Een royaal 9” Honda CONNECT infotainmentsysteem compleet met Android Auto, Apple CarPlay, satellietnavigatie en digitale DAB-radio.

Hoogwaardige audio

Met maar liefst 12 Bose-luidsprekers bent u onderweg altijd verzekerd van topklasse weergave van uw favoriete muziek.

Verwarmd stuur

Met een verwarmd stuur kunt u ook tijdens koude dagen genieten van het bijzonder comfortabele karakter van de Civic.

Belangrijkste specificaties

De volledig hybride ervaring

Met Honda’s e:HEV volledig hybride technologie kunt u volledig elektrisch en dus stil rijden met een maximaal koppel van 315 Nm. Bij een milde hybride is dat niet mogelijk.

Geen stopcontact nodig

De nieuwe Civic e:HEV moet nooit worden aangesloten op het net. De volledig hybride aandrijflijn heeft immers geen netstroom nodig en vangt energie op die verloren gaat tijdens het remmen, om de hybride batterij te voeden.

Superefficiënt

De Civic e:HEV Hybrid heeft een actieradius van 840 km* in reële rijsituaties en een CO2-uitstoot van slechts 108 g/km* zonder in te boeten aan comfort of prestaties. *Civic WLTP gegevens.

Bestuurbaarheid en voertuigtechnologie

De sportieve nieuwe Civic doet u één voelen met de auto. De Indrukwekkende acceleratie en stabiliteit zorgen samen met het veilige bochtenwerk voor stressvrij rijden en gemoedsrust.

Veiligheids- voorzieningen

De nieuwe Civic is ontworpen met sensoren vooraan en achteraan, camera’s en geavanceerde herkennings- technologie die u veilig op weg houden.

Gemoedsrust

Honda ontwikkelt al hybride auto’s sinds 1999 en beschikt over een schat aan ervaring en kennis op het gebied van hybridemotortechnologie. De Civic e:HEV wordt geleverd met 5 jaar/100.000 km aandrijflijngarantie*. *Afhankelijk van wat eerst komt.

Krachtige hybride prestaties

De Civic is voorzien van de bekroonde, zelf-opladende e:HEV hybridetechnologie. Hierdoor staat niet alleen elke rit garant voor opvallend sportief rijgedrag, hij regenereert ook op ingenieuze wijze stroom zodat u hem niet hoeft aan te sluiten op een stopcontact. Hierdoor kunt u met een volle tank een actieradius bereiken van wel 840 km.

De 2.0 liter benzinemotor levert samen met de 2 elektromotoren 184 pk en een maximum koppel van 315 Nm. Goed voor een indrukwekkende acceleratie in combinatie met ultra-zuinige prestaties.

Totaal gevoel van veiligheid

De Civic is standaard uitgerust met een uitgebreid gamma Honda SENSING systemen zoals onder meer Collision Mitigation Braking System, Intelligente snelheidsbegrenzer, Fileassistent, Adapatief grootlicht en assistentiesysteem voor verkeersopstoppingen. Samen met de in totaal 11 airbags zorgen zij voor de veiligheid van u en die van uw passagiers.

De nieuwe breedbeeldcamera met 100⁰ zicht heeft verbeterde herkenningsmogelijkheden voor wegmarkeringen en voertuigen, terwijl de camera achteraan en de sonarsensoren rondom, de Civic tot een van de veiligste plekken op de weg maken.

Technical specs

Elegance Sport Advance
Motor inhoud 1993 cm3 1993 cm3 1993 cm3
Vermogen 105 kW / 143 pk (benzinemotor), 137 kW/184 pk (elektrische motor) 105 kW / 143 pk (benzinemotor), 137 kW/184 pk (elektrische motor) 105 kW / 143 pk (benzinemotor), 137 kW/184 pk (elektrische motor)
Emissienorm EURO-6D EURO-6D EURO-6D
Transmissie i-MMD eCVT i-MMD eCVT i-MMD eCVT
Prijs € 42.465 Op aanvraag Op aanvraag