het interieur van de honda civic 2022

Ontdek het interieur van de 2022 Honda Civic

02-12-2023 - Dealer

CivicHybride

Wie plaatsneemt in de nieuwe Honda Civic, kan er niet omheen: Het ventilatierooster dat bijna over de volledige breedte van het dashboard loopt. Het is een leuke knipoog naar een eerdere generatie Civic. Niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ook de knoppen om de luchtstroom te sturen zijn een knipoog naar de Civic van vroeger. Maar dat is niet het enige opvallende aan het interieur.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Strak en ergonomisch

Het interieur van de Civic is strak vormgegeven, zonder onnodige poespas. De drie draaiknoppen voor de klimaatbediening zien er niet alleen overzichtelijk uit, maar voelen ook hoogwaardig aan en laten zich gemakkelijk bedienen.

Fysieke knoppen

De 11e generatie Civic is helemaal bij de tijd. Maar dat heeft Honda gelukkig niet doen verleiden om alle fysieke knoppen weg te laten. Nee, Honda laat zien dat fysieke knoppen ook in een modern interieur helemaal tot hun recht komen.

fysieke knoppen honda civi

Even de temperatuur aanpassen? De ronde draaiknop vindt u gemakkelijk op de tast. De stoelverwarming aanzetten? Die weet u na enkele keren ook blindelings te vinden.

Ook de knop voor de stuurwielverwarming zit op de meest logische plek die u kunt bedenken: het stuurwiel. Zo simpel kan het zijn.

Interieuropties

Afhankelijk van de gekozen uitvoering, beschikt de Honda Civic over enkele zeer prettige interieuropties.

Panoramadak

Optioneel beschikt de Civic over een groot panoramisch dak, inclusief schuif-/kantel functie. Het geeft een extra ruimtelijk gevoel aan het interieur. Wordt het in de zomer iets te warm? Dan sluit u het panoramadak met één druk op de knop af zodat de zon en de warmte buiten blijven.

Premium audio

Uw muziek komt helemaal tot zijn recht met de premium audio van Bose (standaard op de Advance). De 12 luidsprekers (inclusief subwoofer) laten u muziek beleven alsof het een live optreden is.

honda civic bose audio

Android Auto en Apple Carplay

Deze optie is standaard aanwezig op elke uitvoering van de Civic. Verbind uw telefoon gemakkelijk met uw Civic. Zonder de tussenkomst van een kabeltje. Gebruik Google Maps, of luister naar uw favoriete muziek via Spotify. Op het digitale display voor u (alleen op Advance) ziet u precies welk nummer op dit moment afgespeeld wordt.

Laadruimte 2022 Civic

Een aflopende daklijn staat vaak synoniem voor een beperkte laadruimte. Niet bij de nieuwe Civic. De hatchback is door zijn sierlijke achterkant een stukje langer dan veel van zijn concurrenten. Dat betekent een laadruimte van maar liefst 410 liter. Klapt u de achterbank plat, dan ontstaat er een bagageruimte van 1220 liter.

Kom het interieur van de Honda Civic zelf ervaren

Wilt u het interieur van de nieuwe Civic zelf ervaren? Kom gerust langs bij Honda Verhagen en neem plaats achter het stuur. Uiteraard is een proefrit ook mogelijk. U vindt ons aan de Driemanssteeweg 698 in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op.

Proefrit aanvragen Voorraad bekijken

Lees verder:

honda civic lederen bekleding in de advance uitvoering